Жените, родени през един и същи месец, имат подобен набор

...
 
Жените, родени през един и същи месец, имат подобен набор
Коментари Харесай

Какво привлича мъжа, в зависимост от месеца, в който е родена жената

 

Жените, родени през един и същи месец, имат сходен набор от черти на характера. Какви свойства на тяхната персона изключително притеглят евентуалните ухажори?

 

Точно като зодиакалния знак, месецът, в който човек е роден, може да опише доста за характерностите на неговата персона. Именно тези характерни качества могат да привлекат мъжете към притежателя им.

Януари

Мъжете се влюбват в родените през януари, празнувайки безмилостната им угриженост за другите. Тук не става въпрос единствено за родственици или другари – кръгът може да бъде доста по -широк, тъй като това е надълбоко свойство с грижлив темперамент. Януарските дами обичат да се смеят и да се радват на живота – а мъжете обичат да са по -близо до такива щастливи хора.

 

Февруари

Родените през февруари дами са надарени с дарбата на естествената хубост – това е, което в началото притегля мъжете. В бъдеще обаче сътрудниците са щастливи да схванат, че хубостта се простира освен до външния тип, само че и до душата на родената през февруари.

 

Март

Мъжете обожават девойките родени през март поради решителността и непоклатимата воля за победа. Те не престават да преследват всичко, в което в действителност имат вяра, което ги прави извънредно привлекателни.

 

Април

Родените през април са естествено благословени с креативен капацитет. Те освен знаят по какъв начин да основават доста красиви неща със личните си ръце, само че и безусловно светят от вътрешната страна.

 

Май

Дамите, родени през май, могат да разграничат същинското лице на колегата си. Трудно е да не се влюбиш в такива проницателни дами, даже единствено тъй като излъчват успокоение и убеденост.

 

Юни

Момичетата родени през юни са изключително ценени за светлата и радостна атмосфера, която умеят да основават. Всяко празненство с тяхно присъединяване се трансформира в обаятелен празник. Те са страхотни другари и страхотни мотиватори.

 

Юли

Юлските дами се отличават с изискано възприятие за комизъм и смешка по подобен метод, че нито един човек не остава афектиран. Те също имат вродена заложба да предават всякаква информация по най -вълнуващия метод.

 

Август

Родените през звездния август са оценени за тяхната отдаденост и подготвеност да създадат всичко допустимо за своите близки. Това се отнася за всяка от сферите на живота и се дължи на надълбоко вътрешно предпочитание да бъдат допустимо най -добри.

 

Септември

Мъжете високо правят оценка способността на девойките, родени през септември да изразят друга позиция, от време на време диаметрално противоположна на общоприетата. Това е много рядко нещо в актуалния свят и е изключително скъпо: родените през септември съумяват да отделят най -важните нюанси от изобилието на спорна информация.

 

Октомври

Ако една жена е родена през октомври, най -вероятно мъжете я обичат, тъй като тя не съди и не подлага на критика никого. Хората могат да й кажат съвсем всичко без боязън, че думите им ще бъдат възприети като странни. Момичетата родени октомври знаят по какъв начин да пазят тайните на другите хора и на тях може да се има вяра даже в най -трудните моменти.

 

Ноември

Жената, родена в последния месец на есента, няма да бъде измежду тези, които оставят незавършени каузи и зарязват работата на половина. Тя не вижда смисъл да прави нещо, в случай че резултатът не е обезпечен. Момичетата родени през ноември са ярки персони, мощни и издръжливи.

 

Декември

Мъжете обичат „ декемврийките “ поради невероятната им дарба да поддържат компанията, да се майтапят в точния момент и бързо да успокоят пристрастеностите. Те знаят по какъв начин елементарно да се приспособяват към всяка обстановка и да прибавят толкоз доста ярки цветове към живота на другите, че да е мъчно да изтрият срещата с тях от паметта си.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР